Feel free to 


                      This truth Ministry  

            

 If you like my work

ThefreedomMatrix

 - Tumbling down the rabbit hole, in a search for truth
Northern Lights Transparent

  Bitcoin Adress:
  1FK6MsnqAmxkj5xjb
  Y4gK2ENTzaLgFJTbQ
 
  Ethereum Adress:
  0xf206f94b590f6152a1770
  79b8d0af57598142f99
 
 Paypal Adress:
 www.paypal.me/
 TheWorldWeLiveInn
 
 [Other Ways To Support]

 Goldmoney signup adress:
 goldmoney.com/r/4h3tad
 
 Hashflare signup adress:
 https://hashflare.io
 /r/F40EDCB3

​​​​​​​​​​Gold

Most Popular
TheFreedomMatrix

Follow by email

topics

Bloggarkiv

9 maj 2017

What is Pepe the frog & Why are the people using him? The Reason Behind Pepe, Memes, Satire Being Used To Fight The Globalists

 10 maj 2017 

Introduction    

The Online cartoon character Pepe the Frog appears to have been killed off by its creator in a bid to stop his image being hijacked by far-right groups. The question that we must now ask ourself is: Will this stop the memes? Is Pepe dead? 

                  

  
                        

Leta i den här bloggen

Follow by email

Bloggarkiv

Thefreed​omMatrix- A truth   ministry

For me
to be able to
continue this journey
down the rabbit hole,
exposing wickedness &  spreading the message
of truth "In a time of  universal deceit 

Feel free to mine some crypto to keep the site running while reading  ♥


// TheFreedomMatrix

 --------

​​​​​​​​​Support​​

Historia och påminnelse är inte fel, det behövs det också.. för alla har inte sett allt och hört allt,vilket man borde förstå.

Moderaternas avgående partiledare Fredrik Reinfeldt bröt tystnaden och gjorde inför julaftonen ett nytt vänsterpolitiskt uttalande apropå det kommande nyvalet. Den före detta statsministern hävdar nu att Sveriges gränser är påhittade och att Sverige tillhör de invandrare som kommer hit – inte svenskarna. skriver 

Det är frågan om inte det här trollet bott i en grotta avskilt från omvärlden de senaste 20 åren? Eller, är han bara lika korrupt som samtliga politiker som stiger mot toppen sökandes efter pengar på bekostnad av de oskyldiga? Ingen vet men med all gedigen forskning som finns tillgängligt samt om man inte levt under en sten har börjat inse att det finns högre spelare med i det som EU har gjort som mer och mer börjar peka på en plan för att byta ut befolkningarna och rädda ekonomin som ja du gissade rätt ger de ännu mer makt. Sverige tillhör svenskarna och därmed basta!! Folk har kämpat, dött för det här landet under flera hundra år!! Vi kan inte behandla detta som ett experiment som kan gå hur som helst. Detta utalandet som Reinfeldt yttrat är skamset fegt och talar ju för att regeringen sålt Sverige! Hur kan Reinfeldt annars säga så !? Vad är det dom har gjort för avtal bakom svenskarnas ryggar !?

Landsförrädaren Reinfeldt har inte fått något straff ännu. Undra när det kommer? Han lever nog gott nu på bekostnad av Sveriges framtid och slutligen kommer han inte behöva se allt brinna då han väl lämnar jorden för då är det någon annans problem.

 27 maj 2017

Please disable your adblock and script blockers to view this page